Tű nélküli mezoterápia

Bőrregenerálás, vitalizálás, ránctalanítás

Ha utálod a ráncaidat, és szívesen letagadnál néhány évet úgy, hogy közben bőrödet nem teszed ki durva beavatkozásoknak, akkor a tű nélküli mezoterápia Neked való

 A mezoterápia lényege az, hogy a bőröd megfelelő rétegeibe juttatjuk a hatóanyagot, mely mentes az  adalék- színező- és tartósítószerektől. A bőr mélyebb rétegeiben ugyanis sokkal hatásosabban ki tudják fejteni regeneráló, ránctalanító, bőrfiatalító hatásukat.

Brigitte Szépségszalon – Budapest, XV. kerület – tű nélküli mezoterápia Utálod a ráncaidat? A bőröd regenerálása, a ránctalanítás, az öregedés gátlás, és vitalizálás egyik legmodernebb eszköze a tű nélküli mezoterápia a bőr megfelelő rétegeibe juttatja a hatóanyagot. Próbáld ki!

Hogyan működik a tű nélküli mezoterápia?

Korábban egy pici steril tű segítségével fecskendezték be az anyagokat, a mezoterápiás koktélt a bőrbe. Ez a tűs mezoterápia.

Azonban az utóbbi fejlesztések már meghozták azt a technonológiát, mely leginkább egy masszázshoz hasonlóan, tű nélkül is működik.

A steril anyagokat egy elektroporációs készülékkel juttatjuk a bőrbe. Ez egy rádiófrekvenciás készülék, mely úgynevezett virtuális csatornákat nyit meg a bőrben, így a hatóanyag ezeken keresztül áramlik mélyebb rétegekbe.

A kezelés fájdalommentes, leginkább egy masszázsra emlékeztet.

Érdemes 2 hetente ismételni a kezelést, és így 4-6 alkalom után már tartósnak tekinthető, látványos hatást fogsz érzékelni a bőrödön.

 Ha fiatalodni vágysz, próbáld ki a mezoterápiát!

Jelentkezz be szépségszalonunkba most!