Mikrodermabrázió

Bőrcsiszolás a kicsattanóan üde, fiatalos bőrért 

 Fáradtnak tűnsz, szürke a bőröd? Pattanásos, foltos?
El sem hiszed, milyen látványos felfrissülést érhetsz el, ha az elhalt hámsejtektől megszabadítod:
mindenki megjegyzi majd: fiatalodtál!

A bőröd végre fellélegezhet, mert az elhalt felső, elöregedett hámrétegtől megszabadítjuk, és arra serkentjük, hogy egy új, fiatalos hámréteget képezzen.

Brigitte Szépségszalon – Budapest, XV. kerület – mikrodermabrázió Kicsattanóan fiatalos, egészséges bőrre vágysz? A mikrodermabrázió a leghatékonyabb bőrcsiszolás megvalósítja ezt: a pigment foltok, aknék, pattanások, öregségi foltok ellen kiváló! Próbáld ki itt!

Hogyan működik a mikrodermabrázió?

A mikrodermabrázió során egy gép segítségével alumínium-oxid kristályport juttatunk a bőrre, majd ezt vákuum segítségével vissza is szívjuk egy másik tartályba az elhalt és már felcsiszolt hámréteggel.

A bőrcsiszolás után a bőrt nyugtató és vitalizáló krémekkel hidratáljuk. Az újra lélegző bőr újra kipirul, életteli, ragyogó, egészséges, fiatalosan üde lesz. Így ne csodálkozz, ha többen megjegyzik majd, olyan vagy, mintha fiatalodtál volna!

Milyen bőrtünetekre való a mikrodermabrázió?

Pigmentfoltok, akné, pattanások, öregségi foltok, fénykárosodás, pattanás utáni hegek kezelésére a mikrodermabrázió kiváló módszer, és fájdalommentes.

 Ha kicsattanóan szép bőrre vágysz, válaszd a mikrodermabráziót!

Jelentkezz be szépségszalonunkba most