Long time liner sminktetoválás

Szépülj természetes, tartós hatással, változtasd, vagy hangsúlyozd ki vonásaidat

szemöldök-, száj-, szemhéj-tetoválással 

Szívesen kiemelnéd, vagy akár meg is változtatnád a vonásaidat, hogy még szebbnek lásd magad?

A sminktetoválás abban nyújt tartós segítséget, hogy a természetest utánzó ívekkel és színekkel biztosítja a szépségedet.

Brigitte Szépségszalon – Budapest, XV. kerület - sminktetoválás Szeretnék kihangsúlyozni vonásaidat? Szebb szemeket, szebbszájformát, szemöldököt választanál? A tartós long time liner sminktetoválás ebben segít: szemöldök- száj- és szemhéj tetoválás fájdalom mentesebben

Nagyon fontos azonban, hogy a sminktetoválás során se ess túlzásokba: a természetes, és azt utánzó vonalak hatnak szépen. Ha olyan formát választasz, mely túlzottan ívelt, túlzottan túlér a természetes vonalaidon, azzal nevetségessé válhatsz.

Kozmetikusaink segítenek Neked a hozzád, az arcodhoz, a színeidhez és stílusodhoz leginkább passzoló tetoválást választani.

A tetoválás vonalát először megrajzolják, a felületet hatékonyan érzéstelenítik, majd jöhet a pigmentálás.

A satírozással készülő sminktetoválások picit jobban fájnak, de azokat is hatásosan érzéstelenítjük.

Az eredmény pedig magáért beszél.

Egy sminktetoválás átlagosan 1,5-2 órát vesz igénybe, és kb: 4-8 évig tartósan viselheted mindenféle extra teendő nélkül.

Fontos tudnod, hogy az első tetoválás után kb: 4 héttel alakul ki az a szín és forma a szemhéjadon, szádon vagy szemöldöködön, ami majd tartóssá válik. Ha ez az első tetoválás itt-ott hiányos volna, vagy néhol foltos, akkor azt korrigáljuk, vagyis 4 héttel az első után újra tetováljuk a felületet. Így minden apró kis ponton tartós és szép lesz a hatás.

Jelentkezz be szépségszalonunkba most!