Hullámmasszázs

Ha tenni akarsz a narancsbőr és a zsírlerakódás ellen, 

 A hullámmasszázs egy ún. nyomásterápiás kezelés.

A narancsbőr, a zsírlerakódás ellen kiválóan és fájdalommentesen hat: méregtelenít, és serkenti a nyirokkeringést is. Közben pedig relaxálhatsz, pihenhetsz így oldva a stresszt is.

Brigitte Szépségszalon – Budapest, XV. kerület – hullámmasszázs Megszabadulná a narancsbőrtől? A hullámmasszázs testkezelés a narancsbőr ellen kiváló: méregtelenít, serkenti a nyirokkeringést, és hozzájárul a zsírbontáshoz. Próbáld ki itt:

Hogyan működik a hullámmasszázs?

Kényelmesen felfekszel a kezelő ágyra.

Kozmetikus munkatársunk pedig rád helyezi a hullámmasszázs berendezést. A berendezés lényege az, hogy a végtagjaidra légkamrákból állókezelő egységeket húzunk. Ezekbe levegő préselődik mintegy nyomást gyakorolva az adott testrész adott szakaszára.

Mindig, egymás után újabb kezelőegység duzzad meg a levegőtől, ezzel egy hullámzó nyomást gyakorolva a testedre, testrészeidre.

A szervezetedben lévő, lerakódott méreganyagok így a nyomás hatására kipréselődnek a nyirokáramba, és ezzel serkentik is a nyirokkeringést. A méreganyagok a vizelettel távoznak, és szervezeted fellélegezhet.

A nyirokkeringés serkentésével és méregtelenítéssel a narancsbőrre is kellő csapást mérünk.

Ha szeretnél a narancsbőr ellen kényelmes és kellemes módszerekkel tenni, próbáld ki a hullámmasszázst!

Jelentkezz be szépségszalonunkba most!