Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Hajhosszabbítás, hajdúsítás :

természetes, tartós hatással kiváló minőségű európai hajból – szinte láthatatlan illesztésekkel

Végre Neked is lehet hosszú hajad, és bármilyen frizurád, mely hosszú hajból készíthető. Ha természetes hajad lassan nő, nem elég erős szálú, vagy ritka ahhoz, hogy magától hosszúra nőjön, próbáld ki a hajhosszabbítást!

Hogyan történik a hajhosszabbítás?

A Brigitte szépségszalon fodrászainak szolgáltatásai között már egy évtizede a hajhosszabbítás is szerepel.

Többféle hajhosszítás módszer és technika közül a keratinos hőillesztés vált vendégeink kedvencévé. Ezzel a technológiával nem roncsolódik a hajszerkezete, nem okozunk allergiát, és mégis egy látványos hajzuhatagot kaphatsz szinte láthatatlan és strapabíró illesztéssel.

A keratinos hőillesztés során a vendég saját hajával egyező minőségű, vastagságú, kiváló minőségű, európai, emberi póthajat választunk, melyet picike tincsekben olvasztott keratinnal rögzítünk a saját hajtincsek tövéhez.

A saját haj vastagságától és mennyiségétől függően a póttincsek száma 30-tól akár 100 tincsig is terjedhet.

A fedőhaj alatt több sorban haladva illesztjük a póttincseket, melyek így mindig takarásban vannak, ezáltal bármilyen frizura: copf, konty.. stb elkészíthető a nélkül, hogy a hajtincsek illesztése kilátszódna.

A hajhosszabbítás keratinos hőillesztéssel további előnye, hogy a felrakás után kb: 3-4 hónapig változatlanul természetes hatást nyújt, és nem igényel újabb kezelést. A haj mosható, festhető, göndöríthető épp úgy, mint a saját haj.

3-4 havonta a haj növekedésének ütemében a póthajakat leszedjük, és újra illesztjük ismét a hajtőhöz. Így akár éveken keresztül hordhatod hosszú tincseidet te is.

A keratinos hajhosszabbítás kb: 1,5-2,5 órát igényel, mindössze ennyi szükséges ahhoz, hogy félhosszú hajából derékig, vagy hátközépig érő dögös, hosszú hajad lehessen.

Milyen hajból kapsz póthajat a hajhosszabbítás során?

A természetes hatás megköveteli, hogy vendégünk saját hajának legfontosabb tulajdonságait vegyük alapul az európai vendéghaj kiválasztásában. Ha a hajad vékonyszálú, ám picit hullámos, vagy erős, vastagszálú, egyenes, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan póthajat kapsz a hajhosszabbítás során, mely méltón lehetne valóban a saját hajad meghosszabbítása.

A póthajat még a tincsek illesztése előtt a kívánt – a saját hajaddal megegyező – színűre festjük.

Mekkora hajhoz illeszthető hozzá a póthaj?

Ahhoz, hogy dús hatást érjünk el, és több tincset illeszteni tudjunk, és valóban ne látszódjék az illesztés, arra van szükség, hogy a saját hajad a tarkónál legalább 6-8 cm hosszú legyen a hajhosszabbítás előtt.

Ha már tervezgeted a hajhosszabbítást, de még nem szántad rá magad, olvasd el vendégeink véleményét, és nézd meg képgalériánkat!

 „A saját hajam sosem nőtt meg hosszabbra a vállaimnál. Gyenge, vékonyszálú volt, mely már ekkora hossznál is tartását vesztette és rálapult a fejemre. Amióta a Brigitte Szépségszalon fodrásza hozzátett 90 db, kb: 40 cm hosszú póttincset, azóta viszont cseppet sem kell a hajam és frizurám miatt aggódnom. Az tincsek illesztései pedig egyáltalán nem látszanak ki még az én ritka fürtjeim között sem.”

(Farkas Erika – 32, Budapest)

„Hosszú hajra vágytam, hiszen az karakteres, és több lehetőséget nyújt a frizura készítésben, mint egy rövid vagy félhosszú. Nem bírtam azonban türelmesen kivárni, hogy magától megnőjön, ezért a Brigitte Szépségszalon fodrászaihoz fordultam. 2 óra múlva már derékig érő hajjal távozhattam, ahol a póthaj pontosan olyan színű és minőségű, mint a saját hajam. Nagyon örülök neki, hogy a hajhosszabbítás mellett döntöttem, miközben a saját hajam is növekszik a póthaj alatt.”

(Kis-Kovács Gabriella – 27, Budapest)

Jelentkezz  be szépségszalonunkba most!